Kvalitet genom specialisering

Tillsammans bygger vi framtidens specialistvård 

Just nu bygger vi Skånes modernaste ortopedi- och ryggklinik i Malmö. Två redan kvalitetsdrivna specialistkliniker blir tillsammans ETT nytt specialistcentrum inom ortopedi, rygg och rehab. I helt nybyggda lokaler, på över 2000 kvm, kommer vi bedriva specialistvård i världsklass.

GHP storsatsar på ett nytt gemensamt ortopedi- och ryggcenter i Malmö. Dagens två kliniker GHP Ortho Center Skåne samt GHP Spine Center Skåne kommer tillsammans bilda en ny specialistklinik vid Arenaområdet i Malmö. I helt nybyggda lokaler, på över 2000 kvm, kommer vi bedriva specialistvård i världsklass. Vi fortsätter utveckla konceptet högspecialiserad vård av bästa kvalitet och med en hög patientnöjdhet. Genom att bygga ett helt nytt specialistcentrum kommer vi kunna erbjuda fler patienter ett professionellt och individuellt omhändertagande.

Planerad start är januari 2022, men redan nu söker vi dig som vill vara med och bidra med en hög social kompetens och kvalitet i världsklass. Vill du vill vara med i en högpresterande miljö med fokus på kvalitet, effektivitet och samarbete? Skicka i så fall in din ansökan redan idag. Vi söker löpande nya medarbetare till vår nya klinik och lägger ut nya tjänster allt eftersom.

Hittar du inget som passar dig just nu är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan.


Lediga jobb

Kontakta oss

Har du några frågor och funderingar om våra tjänster är du varmt välkommen att höra av dig.

Ann-Kersti Adolfsson
HR chef på GHP Specialty Care AB

+46 (0)706-04 34 98
ann-kersti.adolfsson@ghp.se

Obs!
Vi vill att alla ansökningar sker via våra annonseringslänkar.


Läs mer om vilka vi är idag

GHP Ortho Center Skåne

Vi hjälper dig till toppen

GHP Ortho Center har sedan tidigare kliniker i Stockholm och Göteborg. Hösten 2010 öppnade GHP Ortho Center Skåne som bygger vidare på idén att bäst resultat nås i ett specialiserat center med omsorgsfullt utvald personal, hög tillgänglighet och ett snabbt och effektivt vårdförlopp.

Elitidrottare är bland de mest krävande och utvecklande man kan jobba med som ortoped. Vi har tagit våra erfarenheter från detta för att öppna ett center där du kan känna dig trygg i att du utan omvägar kommer att få träffa en expert på just ditt problem vare sig du behöver råd, rehabilitering eller operation. Detta erbjuder vi idag inte bara till elitidrottaren utan till alla som ställer höga krav på sin vård.

Vi har valt ut läkare med hög specialisering och betydande erfarenhet så att vi alltid kan erbjuda en ledande expert på just ditt problem. Som exempel kan nämnas att våra tre knäkirurger tillsammans har gjort mer än 3000 främre korsbands- knäligamentrekonstruktioner.

GHP Spine Center Skåne

Råd, rehabilitering och operation i världsklass 

Har du ryggproblem och behöver hjälp av sjukgymnast eller specialistläkare? Vi erbjuder ett professionellt och individuellt omhändertagande av patienter med besvär i hals-, bröst eller ländryggen.

Spine Center Skåne är en högspecialiserad enhet som erbjuder ett professionellt och individuellt omhändertagande av patienter med besvär orsakade av sjukdomar i hals-, bröst eller ländryggen.

GHP Spine Center Skånes systerklinik i Göteborg grundades våren 2007 av Åke Blixt, Bengt Lind och Olle Hägg - specialistutbildade ryggkirurger, var och en med unik kompetens, med mångårig erfarenhet av att bedöma och behandla patienter med dessa sjukdomar och besvär.

Hyllie, Malmö Arena

Just nu bygger vi den nya kliniken vid Malmö Arena. Planerad inflyttning är januari 2022 och vi kommer välkomna våra patienter till helt nya lokaler med en totalyta på över 2000 kvm. Vi kommer erbjuda ortopedi, ryggkirurgi och rehab under samma tak.

Det finns idag bra kommunikationer med både buss och tåg till Hyllie samt gott om parkeringsplatser.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.