Kvalitet genom specialisering

arbeta i Förenade Arabemiraten 

Vilka är vi?

GHP Speciality Care är en svensk kvalitetsfokuserad sjukvårdskoncern som bedriver öppen- och slutenvård i Norden, Förenade Arabemiraten och Kuwait. GHP har funnits i Förenade Arabemiraten sedan 2008 då ledningen av Rashid Centre for Diabetes and Research (RCDR) togs över. Det är idag ett av världens ledande kompetenscentrum för diabetes. GHP ansvarar sedan 2016 för ledning och drift av de fyra offentliga sjukhusen i emiratet Ajman (Sheikh Khalifa Medical City Ajman, SKMCA), på uppdrag av emiratets ministerium.

GHP och SKMCA tillgodoser idag vårdbehovet hos invånarna i Ajman. SKMCAs fyra sjukhus har totalt mer än 220 bäddar, 220 000 patientbesök årligen och 1 300 medarbetare från 35 olika länder.

SKMCA har Ajmans enda akut- och traumacenter med över 120 000 akutpatienter årligen och erbjuder utöver det en bred verksamhet med flertalet specialiteter.
På kvinno- och barnsjukhuset finns bland annat obstetrik, gynekologi, neonatalogi, pediatrik och intensivvård. Vi arbetar med patient- och familjecentrerad vård där omvårdnad och kvalité står i centrum.

Nedan finner du våra lediga tjänster i Ajman. Finner du inget jobb som passar dig så är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. redan idag.

Vi erbjuder dig ett äventyr och många nya erfarenheter.

Hör vår personal berätta om sin vardag i Förenade Arabemiraten

Pia Hallgren, avdelningschef

Operation

Sheikh Khalifa General Hospital

Hur är det att bo och arbeta i Ajman? Hör Pia berätta om om hur det är att flytta ner familjen till ett nytt land och en ny kultur. Hur är det att flytta ner barn i dagisåldern?

Maria Bagge, Överläkare

Barnkardiologi

Sheikh Khalifa Women & Children's Hospital

Hur är det att bo och arbeta i Ajman? Som svensk hör vi mycket om mellanöstern. Vi tror ofta att vi vet väldigt mycket i Sverige om hur det är. Hör Maria berätta om sin verklighet och hur hon gör skilland.

Helena Tarnow, verksamhetschef

Sheikh Khalifa Women & Children's Hospital

Hur är det att bo och arbeta i Ajman? Helena berättar om hur det är att våga kliva ur sin komfortzon och flytta till en helt annan värld. Hon berättar om stoltheten över sitt jobb och hur mycket det går att påverka vården genom att vara på plats.

Catarina Juhlin, avdelningschef

Akuten & Dialys

Sheikh Khalifa Masfoot Hospital

Hur är det att bo och arbeta i Ajman? Catarina berättar både om utmaningar och skillnader. Om hur viktigt det är att kunna påverka för att komma framåt och stoltheten att faktiskt kunna stå för vad hon gör.

Vem är du?

Du är en nyfiken person som söker ett äventyr utomlands. Du tycker om att dela med dig av din erfarenhet och kunskap och du vill bidra till en positiv utveckling av internationell vård

Som sjuksköterska behöver du:

• Vara legitimerad sjuksköterska
• Inneha en kandidatexamen/Bachelor of Science in Nursing
• Minst 4 års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska efter examen
• Arbetat kliniskt som sjuksköterska de senaste två åren

Som läkare behöver du:

• Läkarexamen
• Specialistutbildning
• Minst 2 års arbetslivserfarenhet som Specialist

Sök jobb hos SKMCA i Ajman, Förenade Arabemiraten.

Nedan finner du våra lediga tjänster i Ajman. Finner du inget jobb som passar dig så är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Vi vill bli fler!

Är du läkare eller sjuksköterska med minst fyra års erfarenhet av kliniskt arbete?

Under flera år har vi arbetat med att utveckla sjukvården i Ajman, Förenade Arabemiraten. Över 50 svenska läkare och sjuksköterskor är idag på plats men vi behöver bli fler!

Vill du arbeta tillsammans med vårdpersonal från över 35 andra länder i en spännande och utmanande kultur under en svensk sjukhusledning?

Nu kan DU bli en av oss! Vi tar svensk sjukvård ut i världen och gör skillnad på riktigt.

Ta chansen, gör skillnad!

Kontakta oss


Susanna Stanzel

HR OFFICER

Susanna.Stanzel@skmca.ae

+971543071306

Sheikh Khalifa Medical City - Ajman

Vill du veta mer om våra event eller processen runt en anställning är du välkommen att höra av dig.

* Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta emot allmänläkare eller undersköterskor just nu.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.