KARRIÄR

Sök jobb hos oss

Nedan finner du våra lediga tjänster.

Ledarskap

För att kunna skapa de bästa klinikerna tror vi att medicinsk kompetens bör kopplas till verksamhetsansvaret. Därför har vi i första hand medicinskt kunnig personal som ledare i våra verksamheter.

För att säkerställa ett gott ledarskap satsar GHP på utbildning av våra klinikers ledningsgrupper och nästa generations ledare inom våra verksamheter. Vi skapar också olika forum för kunskapsutbyte mellan ledarna och andra nyckelfunktioner så att vi lär av varandra.

Vår ambition är att våra kliniker ska var attraktiva arbetsplatser för professionell vårdpersonal som vill bedriva och utveckla vård i världsklass. Vi vill kunna erbjuda våra medarbetare en arbetsplats där man får möjlighet att arbeta med de bästa inom sitt område.

Då rätt medarbetare är avgörande för att vi skall lyckas uppnå våra mål, strävar vi efter att anställa de absolut bästa. Man skall både vara riktigt kunnig inom sitt område och en bra lagspelare. Vi har höga förväntningar på våra medarbetare att anamma GHPs ledord och värderingar. Det innebär att våra medarbetare ska vara teamorienterade, och beredda på ett effektivt arbetstempo. Vi förväntar oss även hög specifik kompetens, vilket innebär att ständigt hålla sig uppdaterad på den senaste utvecklingen och forskningen inom sitt område.

Bli vår kollega!

Vi välkomnar professionell vårdpersonal som vill bedriva och utveckla vård i världsklass. Vi erbjuder arbetsplatser med korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad tillsammans med några av de bästa inom ditt område. GHP erbjuder idag karriärmöjligheter både i norden och internationellt på våra svenskledda sjukhus i Ajman, Förenade Arabemiraten.

Att göra skillnad

Vi siktar alltid på att komma till högsta punkt, bästa resultat och
yttersta upplevda kvalitet. Vi är en svensk sjukvårdskoncern som vill vara bäst och vi vill göra nytta på riktigt.

Kvalitet genom specialisering

Innebär att alla som arbetar i verksamheterna är experter på problem som just deras patientgrupp har. Att våra kliniker är fokuserade på en enskild patientgrupp leder till högre kvalitet, effektivitet och patientsäkerhet. Det kallar vi för ”Kvalitet genom specialisering”.

Samhällsnytta i allt vi gör

Skall samhället klara av att tillhandahålla högkvalitativ vård till alla medborgare behöver vården utvecklas. I Norden bidrar GHP genom att flytta ut den vård som inte behöver det stora sjukhusets resurser in i specialiserade enheter där en högre kvalitet och effektivitet kan uppnås. I både Noden och Mellanöstern arbetar GHP aktivt för att utveckla vårdkedjor och använda digitala hjälpmedel för att minska samhällets kostnader.

KONTAKT

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på någon av våra kliniker i Norden eller Förenade Arabemiraten? Kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

OM GHP

Vi är en svensk, börsnoterad sjukvårdskoncern som har funnits sedan 2006. Här kan du läsa mer om vilka vi är och hur vi arbetar.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.