Kvalitet genom specialisering

KARRIÄR

Vår ambition är att våra kliniker ska var attraktiva arbetsplatser för professionell vårdpersonal som vill bedriva och utveckla vård i världsklass. Vi vill kunna erbjuda våra medarbetare en arbetsplats där man får möjlighet att arbeta med de bästa inom sitt område.

Då rätt medarbetare är avgörande för att vi skall lyckas uppnå våra mål, strävar vi efter att anställa de absolut bästa. Man skall både vara riktigt kunnig inom sitt område och en bra lagspelare. Vi har höga förväntningar på våra medarbetare att anamma GHPs ledord och värderingar. Det innebär att våra medarbetare ska vara teamorienterade, och beredda på ett effektivt arbetstempo. Vi förväntar oss även hög specifik kompetens, vilket innebär att ständigt hålla sig uppdaterad på den senaste utvecklingen och forskningen inom sitt område.

Sök jobb hos oss

Nedan finner du våra lediga tjänster. Finner du inget jobb som passar dig så är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan till Sverigelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Danmark,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster GHP Internationallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller till våra sjukhus i Förenade Arabemiraten (SKMCA)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du tipsa om en kandidat till GHP? Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ledarskap

 

För att kunna skapa de bästa klinikerna tror vi att medicinsk kompetens bör kopplas till verksamhetsansvaret. Därför har vi i första hand medicinskt kunnig personal som ledare i våra verksamheter.

För att säkerställa ett gott ledarskap satsar GHP på utbildning av våra klinikers ledningsgrupper och nästa generations ledare inom våra verksamheter. Vi skapar också olika forum för kunskapsutbyte mellan ledarna och andra nyckelfunktioner så att vi lär av varandra.

- Daniel Öhman, VD

Vill du jobba utomlands?

Är du läkare eller sjuksköterska med minst fyra års erfarenhet av kliniskt arbete?

Under flera år har vi arbetat med att utveckla sjukvården i Ajman, Förenade Arabemiraten.
Över 50 svenska läkare och sjuksköterskor är idag på plats men vi behöver bli fler!
Vill du arbeta tillsammans med vårdpersonal från över 35 andra länder i en spännande och utmanande kultur under en svensk sjukhusledning?

Nu kan DU bli en av oss! Vi tar svensk sjukvård ut i världen och gör skillnad på riktigt.

Ta chansen, gör skillnad!

KONTAKT

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på någon av våra kliniker i Norden eller Förenade Arabemiraten? Kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor.

OM GHP

Vi är en svensk, börsnoterad sjukvårdskoncern som har funnits sedan 2006. Här kan du läsa mer om vilka vi är och hur vi arbetar.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.