Strategi

GHP:s strategi är att växa genom en sund mix av organisk tillväxt, förvärv, uppstarter och innovativa koncept. Ledorden för att uppnå detta är Kvalitet genom specialisering och Samhällsnytta. GHP:s kliniker ska vara kvalitetsledande inom sin specialitet och klinikerna ska vara ledande på kostnader per vårdförlopp.

GHP Focus

Inom Focus bygger strategin på att i partnerskap driva decentraliserade specialistkliniker i Norden. En viktig pusselbit för att uppnå detta är att ha drivna ledare som förstår dynamiken och har verktygen för att utveckla verksamheten.

GHP Solutions

Inom Solutions ska GHP genom koncernens högkvalitativa kliniker, GHP:s upparbetade relationer med försäkringsbolagen och innovationskraft skapa, prissätta och säkerställa sammanhållna vårdkedjor. Ambitionen är att det gör GHP till förstahandsvalet för försäkringsbolag som vill säkerställa hög kvalitet och service och samtidigt spara kostnader.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.