Kvalitet genom specialisering

Pressrelease

GHP rekryterar ny VD till GHP Stockholm Spine Center

Björn Zoëga, ryggkirurg och framstående ledare inom vården, tillträder som VD för GHP Stockholm Spine Center den 7 mars 2016.

Björn (f. 1964) har mångårig erfarenhet av ledarskap inom vården. Björn tog sin läkarexamen på Island. Han gjorde sin specialistutbildning och arbetade som ryggkirurg och klinikchef vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Han har bl.a. varit VD för Landspitali universitetssjukhus i Reykjavik och fick i denna roll utmärkelsen "Årets VD" på Island. Björn har även ordförandeuppdrag i styrelsen för Islands sjukvårdsbeställare och i vetenskapliga rådet för det läkemedelsbolaget Alvotech.

"Björn är en oerhört kompetent ledare. Han kommer att kunna ta GHP Stockholm Spine Center, som redan är en ryggklinik i världsklass, till nästa nivå ifråga om vårdkvalitet, effektivitet och forskning. Med sin kunskap, energi och ledarskapserfarenhet blir han en stor tillgång inte bara för denna klinik utan för hela GHP", säger Max van Eijk, Affärsområdeschef för GHP i Stockholm.

Göteborg 15 december 2015
GHP Specialty Care AB (publ)

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.