Kvalitet genom specialisering

Pressrelease

GHP inleder samarbete med Sveriges Paralympiska Kommitté

GHP och Sveriges Paralympiska Kommitté har inlett ett samarbete som ger Paralympiska kandidater och eleverna i Elitidrottsskolan tillgång till medicinsk vård och rehabilitering på GHP:s kliniker.

Samarbetet ger idrottare som går i Elitidrottsskolan samt Sveriges Paralympiska kandidater tillgång till vård på GHP:s kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

- Vi är stolta över att få vara en del av Sveriges satsning på Paralympics och att få hjälpa idrottarna att prestera på sin absoluta topp. Elitidrottare sätter vår kunskap på prov, både medicinskt och servicemässigt, vilket bidrar till vår fortsatta utveckling, säger Daniel Öhman, VD GHP.

Sveriges Paralympiska Kommittés ambition är att bidra till att utveckla och erbjuda så bra förutsättningar som möjligt för aktiva och ledare, så att Sverige kan vara en framgångsrik idrottsnation vid Paralympics. Med syftet att få större och mer konkurrenskraftiga trupper, som leder till att Sverige tillhör topp 10 nationerna på Paralympics. Läs mer på: www.paralympics.se

- GHP:s starka nätverk av kliniker kommer att stärka och förbättra möjligheterna för vår medicinska funktion, men också hjälpa oss att säkra högkvalitativ och tillgänglig vård för våra elitaktiva med sikte på Paralympics, säger Jan Lexell, medicinskt ansvarig i Sveriges Paralympiska Kommitté.

Göteborg 21 december 2015
GHP Specialty Care AB (publ)

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.