Kvalitet genom specialisering

Pressrelease

GHP inleder samarbete med Avonova

Avonova och GHP har idag ingått ett samarbetsavtal med syftet att tillsammans utvärdera möjligheter att kombinera Avonovas och GHPs tjänster för att skapa ett sammanhållet helhetserbjudande.

"Våra företagshälsovårdskunder efterfrågar helhetslösningar och vi inleder nu ett samarbete med GHP för att kunna bredda vårt hälsoerbjudande. ", säger Max van Eijk, koncernchef på Avonova Group.

"Det är väldigt glädjande att inleda ett samarbete med Avonova. Vi ser framemot att tillsammans kunna utarbeta ett högkvalitativt erbjudande till marknaden. Att Avonova värderat våra erfarenheter och dokumenterat goda resultat är ett gott betyg till våra satsningar de senaste åren.", säger Ludvig Dalemar, Affärsområdesansvarig GHP Vårdsamverkan.

Samarbetet kommer initieras och utformas tillsammans nu efter att avtalet undertecknats. Det förväntas inte innebära någon väsentlig påverkan på GHP:s finansiella resultat under 2021.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.