Kvalitet genom specialisering

Pressrelease

GHP startar ny verksamhet inom Urologi

Som ett led i att stärka sin position inom urologin i Stockholm startar GHP en urologisk klinik vid Läkarhuset Odenplan i Stockholm. Kliniken kommer att ledas av Magnus Annerstedt, som har ett brett engagemang både nationellt och internationellt inom urologin med spetskompetens inom prostatacancervård och robotkirurgi. GHP har sedan tidigare Urologcentrum vid Liljeholmen i södra Stockholm. Den nya kliniken vid Odenplan kommer att komplettera med ett upptagningsområde för centrala och norra Stockholm.

GHP Urologcentrum Odenplan startar 1 februari 2018 och kommer att utreda, behandla och följa upp patienter med bl.a. prostatacancer, godartad prostataförstoring och vattenkastningsbesvär. Urologin är ett växande område för privat sjukvård i Stockholm efter det att Vårdval infördes inom området våren 2017.

"Vi ser fram emot att bygga upp verksamheten tillsammans med GHP. Omhändertagandet av de urologiska patienterna i Stockholm kan utvecklas mycket och samarbetet med GHP ger oss större möjligheter att bidra till detta", säger Magnus Annerstedt, klinikens VD.

"Vi är stolta över att få samarbeta med Magnus och hans team. Magnus kombinerar en hög klinisk kompetens med en god erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter, vilket borgar för ett framgångsrikt samarbete med GHP", säger Max van Eijk, Affärsområdeschef för GHP i Stockholm.
GHP Urologcentrum Odenplan förväntas ha en positiv men inte väsentlig påverkan på GHP:s resultat för 2018.

Göteborg, 8 januari 2018
GHP Specialty Care AB (publ)

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.