Kvalitet genom specialisering

Pressrelease

GHP rekryterar ny affärsområdeschef för Stockholm

Max van Eijk tillträder som affärsområdeschef för Stockholm den 10 augusti 2015. Han har många års erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med sjukvård från olika perspektiv.

Max har tidigare tjänstgjort som affärsområdeschef på Capio och ansvarig för deras specialistvård i Stockholm. Han har därför en god förståelse för GHP:s möjligheter och utmaningar i Stockholm. Han har också tjänstgjort sammanlagt 10 år på McKinsey & Company och Boston Consulting Group med stort fokus på sjukvård och där lett projekt inom bl.a. strategiutveckling, kvalitetsledning och försäljning. Max kommer närmast från Health Navigator där han har tjänstgjort som affärsområdesansvarig.

"Max är ett mycket starkt tillskott till GHP:s ledning. Han är en god ledare, har stor strategisk förmåga och har en värdegrund som passar väldigt bra med GHP:s. Vi är övertygade om att Max är rätt person att leda vårt största affärsområde och ta till vara på de spännande möjligheter som finns i Stockholm.", säger Daniel Öhman, VD GHP.

Rollen som affärsområdeschef innebär att Max blir ansvarig för GHP:s utveckling och drift i Stockholm liksom en del av GHP:s ledningsgrupp. Rollen som affärsområdeschef för Stockholm är inte ny utan Max ersätter en tidigare anställd.

Göteborg 26 maj 2015
GHP Specialty Care AB (publ)

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.