Kvalitet genom specialisering

Pressrelease

Specialistvårdsbolaget GHP rekryterar ny CFO

Philip Delborn tillträder som CFO på GHP Specialty Care AB (publ) (GHP) den 15 november 2016. Philip har lång erfarenhet av framgångsrikt arbete inom sjukvårdssektorn.

Philip Delborn har sedan 2003 arbetat i olika roller inom Unilabs och nu senast som VD för Unilabs Sverige. Tidigare roller har bland annat varit affärscontroller och affärsområdeschef. Han kombinerar en god förståelse för branschen med en genuin kunskap inom finans och ekonomi. Philip är 40 år och har en kandidatexamen i ekonomi från Göteborgs Universitet.

"Vi är mycket glada över att Philip börjar som CFO på GHP. Han kommer med väldigt starka rekommendationer som god ledare med bra förståelse för både affär och medarbetare. Jag är övertygad om att han blir ett starkt tillskott till vår ledningsgrupp och är rätt person att fortsätta utveckla vår ekonomifunktion och vårt affärsfokus" säger Daniel Öhman, VD GHP.

Philip ersätter GHP:s tf. CFO Susanna Laursen som tillfälligt har haft rollen efter att tidigare CFO, Tobias Linebäck, blev chef för GHP International.

Göteborg 6 september 2016
GHP Specialty Care AB (publ)

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.