Kvalitet genom specialisering

Pressrelease

Global Health Partner ingår exklusivt avtal med Team Danmark

Global Health Partner (GHP) ingår, genom sitt dotterföretag Gildhøj Privathospital, exklusivt samarbetsavtal med Team Danmark om att tillhandahålla idrottsmedicin och idrottskirurgi till Danmarks främsta elitidrottsutövare. "Samarbetet med Team Danmark är ett kvitto på att Gildhøj Privathospital är en av Danmarks ledande idrottskliniker", säger Marianne Dicander Alexandersson, VD för Global Health Partner.

Gildhøj Privathospital är ett av Danmarks mest välrenommerade privatsjukhus och grundades 1991. Gildhøj är beläget i utkanten av Köpenhamn och verksamt inom idrottsmedicin, ortopedi, ryggkirurgi, reumatologi och diagnostik. Totalt behandlas omkring 6 000 patienter årligen. GHP har varit huvudägare i kliniken sedan januari 2012.

Team Danmark är en organisation instiftad av den danska regeringen med syfte att stimulera Dansk elitidrott. I dagsläget är nästan 1 000 av Danmarks främsta elitidrottare knutna till Team Danmark. Samarbetsavtalet med Gildhøj Privathospital innebär att dessa nu får tillgång till ledande kompetens inom idrottsskador.

"Det är en kvalitetsstämpel att bli vald som Team Danmarks samarbetspartner. Vi ser fram emot att få hjälpa Danmarks bästa idrottsmän att snabbt och säkert återvända efter sina skador", säger Claus Hovgaard, VD för Gildhøj Privathospital.

GHP bedriver specialistkliniker bland annat inom följande utvalda diagnosområden: specialisttandvård, ortopedi, ryggkirurgi/ryggvård, fetmakirurgi och metabola sjukdomar, allmänkirurgi, gastroenterologi samt arytmi.

Göteborg 22 februari 2013
Global Health Partner AB (publ)

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.