Kvalitet genom specialisering

Pressrelease

GHP Ortho Center Stockholm öppnar dagkirurgisk enhet i nya lokaler på Gärdet

Från och med januari 2019 expanderar GHP Ortho Center Stockholm sin dagkirurgiska verksamhet i nya centrala lokaler på Storängsvägen 10, på Gärdet i Stockholm. De nya operations- och mottagningslokalerna är en viktig del i GHP:s fokus på försäkringsbolagen där vi nu stärker erbjudandet betydligt inom den största specialiteten.

GHP Ortho Center Stockholm bedriver idag sin dagkirurgi på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby. Expansionen ger Ortho Center en utökad kapacitet och förbättrad effektivitet samtidigt som vi tillgodoser våra patienters önskan om mer centralt belägna lokaler. De nya lokalerna kommer att uppgraderas för att möta GHP:s kvalitetskrav och planeras stå färdiga för invigning i januari 2019.

"Vi har sedan länge identifierat ett behov av att komplettera vår verksamhet på Löwenströmska Sjukhuset med en centralt belägen ortopedisk enhet. De nya lokalerna i Storängsbotten ger oss möjlighet att samla vår dagkirurgiska verksamhet för att bättre kunna möta våra kunders behov. Sammantaget kan vi nu erbjuda både slutenvård med fokus på höft- och knäproteser på Löwenströmska Sjukhuset, samt dagkirurgisk mottagning och operationer i den nya kliniken i Storängsbotten", säger Magnus Ödquist, VD GHP Ortho Center Stockholm.

Expansionen genomförs utan större investeringar från GHP och förväntas inte ha en väsentlig påverkan på GHP:s resultat för 2018.

Göteborg, 17 september 2018
GHP Specialty Care AB (publ)

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.