Kvalitet genom specialisering

Våra verksamheter i Förenade Arabemiraten


Våra verksamheter i Förenade Arabemiraten

GHP är en svensk vårdgivare som genom fokuserade kliniker bidrar till en högre kvalitet i vården och skattepengar som räcker längre. Riktigt duktig blir man bara om man fokuserar, det gäller både individer och team. Alla GHP:s verksamheter i Norden och Mellanöstern är därför fokuserade på just de problem som deras patientgrupp har. Detta kallar vi för ”Kvalitet genom specialisering”.

 

Sheikh Khalifa General Hospital (SKGH) är en del av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman.

På SKGH finns ca 120 sängar och 6 operationssalar och vi erbjuder idag tjänster som Allmänmedicin, ICU, CCU, Nefrologi, Dermatologi, Allmän kirurgi, Brännskador, Ortopedisk, Urologi, ENT, Oftalmologi, Neurokirurgi, Vaskulär kirurgi och Gastroenterologi.

Rashid centrum för diabetes och forskning UAE är ett centrum som idag omfattar en diabetesklinik, överviktsklinik, livsstilsklinik, sjukgymnastik, fotklinik, ögonklinik, tandklinik, kardiologi, neurologi och ett laboratorium för behandling av diabetes och sekundära sjukdomar i Förenade Arabemiraten.

Sheikh Khalifa sjukhus | Masfout (SKHM) är en del av Sheikh Khalifa Medical City.

Det är ett nybyggt sjukhus beläget i bergen i Ajman nära Hatta. Det nya sjukhuset erbjuder hälsovård till den lokala befolkningen i Masfout med allmänna kliniska tjänster och specialiserade kliniker.

Sheikh Khalifa Women & Children's Hospital (SKWCH) är en del av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman.

På SKWCH finns 150 bäddar erbjuder obstetrik, gynekologi och pediatriska tjänster genom Inklusive neonatal och akut pediatrisk vård.

Sheikh Khalifa Medical City Ajman

Läs mer om våra projekt och verksamheter på SKMCA's egna hemsida.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.