Kvalitet genom specialisering

Våra verksamheter i Förenade Arabemiraten

Våra verksamheter i Förenade Arabemiraten

GHP tar svensk sjukvård ut i världen och gör skillnad. I Förenade Arabemiraten bedriver vi all offentlig sjukhusbunden vård i emiratet Ajman och vårt uppdrag är att införa vård i världsklass och ett dedikerat ledarskap. Vi har funnits i regionen sedan 2008 och ansvarar idag för ledning och drift av hela Sheikh Khalifa Medical City (SKMCA), beståendes av fyra sjukhus och Ajmans enda akut- och traumacenter

Sheikh Khalifa General Hospital (SKGH) är en del av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman.

På SKGH finns ca 120 sängar och 6 operationssalar och vi erbjuder idag tjänster som Allmänmedicin, ICU, CCU, Nefrologi, Dermatologi, Allmän kirurgi, Brännskador, Ortopedisk, Urologi, ENT, Oftalmologi, Neurokirurgi, Vaskulär kirurgi och Gastroenterologi.

Rashid centrum för diabetes och forskning UAE är ett centrum som idag omfattar en diabetesklinik, överviktsklinik, livsstilsklinik, sjukgymnastik, fotklinik, ögonklinik, tandklinik, kardiologi, neurologi och ett laboratorium för behandling av diabetes och sekundära sjukdomar i Förenade Arabemiraten.

Sheikh Khalifa sjukhus | Masfout (SKHM) är en del av Sheikh Khalifa Medical City.

Det är ett nybyggt sjukhus beläget i bergen i Ajman nära Hatta. Det nya sjukhuset erbjuder hälsovård till den lokala befolkningen i Masfout med allmänna kliniska tjänster och specialiserade kliniker.

Sheikh Khalifa Women & Children's Hospital (SKWCH) är en del av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman.

På SKWCH finns 150 bäddar erbjuder obstetrik, gynekologi och pediatriska tjänster genom Inklusive neonatal och akut pediatrisk vård.

Sheikh Khalifa Medical City Ajman

Läs mer om våra projekt och verksamheter på SKMCA's egna hemsida.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.