GHP International

Kvalitet genom specialisering till våra internationella partners

GHP: s internationella verksamhet stöder världsledande partners i den offentliga och privata sektorn för att realisera "Kvalitet genom specialisering". Med hjälp av vår långa svenska och internationella erfarenhet kan vi driva eller rådge våra partners inom alla aspekter av att bedriva sjukvårdverksamhet för att kunna tillhandahålla vård av världsklass, oavsett var våra partners befinner sig.

Ledning och drift av sjukhus

GHP International har lett och drivit sjukvårdsenheter utanför Norden sedan 2008. Vi har erfarenheten och kompetensen för att leda och utveckla vårdenheter genom alla verksamhetens faser och inom alla kliniska områden.

Svensk vård i den internationella miljön

GHP International strävar efter att sprida "Kvalitet genom specialisering", vi har en beprövad förmåga att rådgiva och att realisera projekt för såväl offentliga som privata aktörer där GHP framhäver den svenska vårdkulturen, som har en lång tradition av att leverera högkvalitativ, effektiv vård, baserad på en samarbets- och meritokratisk kultur.

GHP Internationals modell för "Kvalitet genom specialisering" attraherar också personal som brinner för att skapa ledande resultat för våra patienter.

GHP’s nätverk av svenska partners, klinisk personal och akademi innebär att vi kan möta våra kunders behov och ge skräddarsydda lösningar i alla geografier baserat på en svensk vårdkultur.

Lång erfarenhet, bestående resultat

GHP International startade med att ta över ledning och drift av ’The Rashid Center for Diabetes and Research’ (RCDR), i Ajman, ett emirat i Förenade Arabemiraten. Sjukhuset utvecklades till ett regionalt kompetenscenter med hjälp av GHP’s intellektuella och strukturella kapital och har framgångsrikt drivits sedan 2008. Under 2017 utförde RCDR cirka 40 000 patientbesök och RCDRs diabeteslaboratorium rankas som en av världens ledande.

Idag leder GHP inte bara RCDR, utan hela Sheikh Khalifa Medical City i Ajman, som utgör Ajmans enda akut- och traumacenter med över 60 000 akutpatienter årligen. SKMCA har också över 170 000 besök per år i den 300 bäddar stora anläggningen som har över 1 300 anställda totalt.

Idag förverkligar SKMCA GHP’s motto om "Kvalitet genom specialisering" sjukhuset är ackrediterad av JCIA, tillhandahåller avancerad vård i flertal områden och når ledande utfall för sina patienter och med ett flertal svenska kliniker som leder sjukhuset


Våra verksamheter i Förenade Arabemiraten

GHP är en svensk vårdgivare som genom fokuserade kliniker bidrar till en högre kvalitet i vården och skattepengar som räcker längre. Riktigt duktig blir man bara om man fokuserar, det gäller både individer och team. Alla GHP:s verksamheter i Norden och Mellanöstern är därför fokuserade på just de problem som deras patientgrupp har. Detta kallar vi för ”Kvalitet genom specialisering”.

 

Sheikh Khalifa General Hospital (SKGH) är en del av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman.

På SKGH finns ca 120 sängar och 6 operationssalar och vi erbjuder idag tjänster som Allmänmedicin, ICU, CCU, Nefrologi, Dermatologi, Allmän kirurgi, Brännskador, Ortopedisk, Urologi, ENT, Oftalmologi, Neurokirurgi, Vaskulär kirurgi och Gastroenterologi.

Rashid centrum för diabetes och forskning UAE är ett centrum som idag omfattar en diabetesklinik, överviktsklinik, livsstilsklinik, sjukgymnastik, fotklinik, ögonklinik, tandklinik, kardiologi, neurologi och ett laboratorium för behandling av diabetes och sekundära sjukdomar i Förenade Arabemiraten.

Sheikh Khalifa sjukhus | Masfout (SKHM) är en del av Sheikh Khalifa Medical City.

Det är ett nybyggt sjukhus beläget i bergen i Ajman nära Hatta. Det nya sjukhuset erbjuder hälsovård till den lokala befolkningen i Masfout med allmänna kliniska tjänster och specialiserade kliniker.

Sheikh Khalifa Women & Children's Hospital (SKWCH) är en del av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman.

På SKWCH finns 150 bäddar erbjuder obstetrik, gynekologi och pediatriska tjänster genom Inklusive neonatal och akut pediatrisk vård.

Sheikh Khalifa Medical City Ajman

Läs mer om våra projekt och verksamheter på SKMCA's egna hemsida.

Contact Us

 

TOBIAS LINEBÄCK

Business Area Manager GHP International

tobias.lineback@ghp.se

+971565354550

Ajman

HEAD OFFICE - DUBAI

VISITING ADDRESS AND POSTAL ADDRESS:

GHP MIDDLE EAST LLC FZ
BUILDING 40, OFFICE UNIT 511
DUBAI HEALTH CARE CITY
DUBAI, UAE

TEL: +971 (0) 544 470 878
EMAIL: INFO@GHP.SE

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.