GHP International

Kvalitet genom specialisering till våra internationella partners

GHP: s internationella verksamhet stöder världsledande partners i den offentliga och privata sektorn för att realisera "Kvalitet genom specialisering". Med hjälp av vår långa svenska och internationella erfarenhet kan vi driva eller rådge våra partners inom alla aspekter av att bedriva sjukvårdsverksamhet för att kunna tillhandahålla vård av världsklass, oavsett var våra partners befinner sig.

Ledning och drift av sjukhus

GHP International har lett och drivit sjukvårdsenheter utanför Norden sedan 2008. Vi har erfarenheten och kompetensen för att leda och utveckla vårdenheter genom alla verksamhetens faser och inom alla kliniska områden.

Svensk vård i den internationella miljön

GHP International strävar efter att sprida "Kvalitet genom specialisering", vi har en beprövad förmåga att rådgiva och att realisera projekt för såväl offentliga som privata aktörer där GHP framhäver den svenska vårdkulturen, som har en lång tradition av att leverera högkvalitativ, effektiv vård, baserad på en samarbets- och meritokratisk kultur.

GHP Internationals modell för "Kvalitet genom specialisering" attraherar också personal som brinner för att skapa ledande resultat för våra patienter.

GHP’s nätverk av svenska partners, klinisk personal och akademi innebär att vi kan möta våra kunders behov och ge skräddarsydda lösningar i alla geografier baserat på en svensk vårdkultur.

Lång erfarenhet, bestående resultat

GHP International startade med att ta över ledning och drift av ’The Rashid Center for Diabetes and Research’ (RCDR), i Ajman, ett emirat i Förenade Arabemiraten. Sjukhuset utvecklades till ett regionalt kompetenscenter med hjälp av GHP’s intellektuella och strukturella kapital och har framgångsrikt drivits sedan 2008. Under 2018 utförde RCDR cirka 55 000 patientbesök och RCDRs diabeteslaboratorium rankas som en av världens ledande.

Idag leder GHP inte bara RCDR, utan hela Sheikh Khalifa Medical City i Ajman, som utgör Ajmans enda akut- och traumacenter med över 120 000 akutpatienter årligen. SKMCA har också över 250 000 besök per år i den 300 bäddar stora anläggningen som har över 1 300 anställda totalt.

Idag förverkligar SKMCA GHP’s motto om "Kvalitet genom specialisering" sjukhuset är ackrediterad av JCIA, tillhandahåller avancerad vård i flertal områden och når ledande utfall för sina patienter och med ett flertal svenska kliniker som leder sjukhuset

Vill du arbeta i Förenade Arabemiraten?

Är du läkare eller sjuksköterska med minst fyra års erfarenhet av kliniskt arbete?

Under flera år har vi arbetat med att utveckla sjukvården i Ajman, Förenade Arabemiraten.
Över 50 svenska läkare och sjuksköterskor är idag på plats men vi behöver bli fler!
Vill du arbeta tillsammans med vårdpersonal från över 35 andra länder i en spännande och utmanande kultur under en svensk sjukhusledning?

Contact Us

 

Robert Ball

CEO International

robert.ball@ghp.se

+971 567 336130

Dubai

HEAD OFFICE - DUBAI

VISITING ADDRESS AND POSTAL ADDRESS:

GHP MIDDLE EAST LLC FZ
BUILDING 40, OFFICE UNIT 511
DUBAI HEALTH CARE CITY
DUBAI, UAE

TEL: +971 (0) 544 470 878
EMAIL: INFO@GHP.SE

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.