GHP focus

Kvalitet genom specialisering

GHP Focus är våra specialistkliniker som fokuserar på ett enskilt diagnosområde – så som ortopedi, rygg eller urologi – vilket leder till högre kvalitet, effektivitet och patientnöjdhet. Varje klinik har alla kompetenser för att tillgodose patientens behov, utan att behöva leta vidare. Det innefattar att få råd, fysioterapi, kirurgi eller terapi.

Genom att fokusera på ett fåtal ingrepp har vi över tid lyckats höja vår kvalitet och sänka revisionsrisken. Idag har vi ca 25 specialistkliniker som är fokuserade på patienter med problem inom följande områden: rörelseapparat, rygg, hud, övervikt, hjärta, mage och tarm samt neurologiska, proktologiska och urologiska besvär. Därtill driver GHP Focus specialistkliniker för idrottsmedicin och specialisttandvård.

Att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker är det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten inom den svenska vården. Genom att bemanna dessa kliniker med kompetens från olika yrkesgrupper, kan patientgruppen komma till rätta med sina problem.

Våra kliniker och enheter

Vår filosofi, att den högsta kvaliteten uppnås genom specialisering, har lett till att vi idag har ca 25 kliniker inom olika specialistområden bara i Norden. Läs gärna mer om våra verksamheter och deras specialistområden på deras respektive hemsidor.

KONTAKT

Tveka inte att kontakta oss.

KARRIÄR

Vill du bli en av oss?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.