Kvalitet genom specialisering

GHP focus

Kvalitet genom specialisering

GHP Focus är våra specialistkliniker som fokuserar på ett enskilt diagnosområde – så som ortopedi, rygg eller urologi – vilket leder till högre kvalitet, effektivitet och patientnöjdhet. Varje klinik har alla kompetenser för att tillgodose patientens behov, utan att behöva leta vidare. Det innefattar att få råd, fysioterapi, kirurgi eller terapi.

Genom att fokusera på ett fåtal ingrepp har vi över tid lyckats höja vår kvalitet och sänka revisionsrisken. Idag har vi ca 25 specialistkliniker som är fokuserade på patienter med problem inom följande områden: rörelseapparat, rygg, hud, övervikt, hjärta, mage och tarm samt neurologiska, proktologiska och urologiska besvär. Därtill driver GHP Focus specialistkliniker för idrottsmedicin och specialisttandvård.

Att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker är det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten inom den svenska vården. Genom att bemanna dessa kliniker med kompetens från olika yrkesgrupper, kan patientgruppen komma till rätta med sina problem.

GHP Internationellt

Sedan juli 2019 ansvarar GHP för ledning och drift av Kuwait Hospital, ett 150-bäddar privat sjukhus i Messila-regionen i Kuwait City. Sjukhuset kommer att öppnade under 2020 och så småningom täcka en brett spektra av olika medicinska specialiteter. Sjukhuset är bemannat med kliniker med internationell erfarenhet och kuwaitiska medborgare med lokal erfarenhet.

Svensk sjukvård har mycket att bidra med på den kuwaitiska marknaden. GHP implementerar en hög kvalitet, både kliniskt och administrativt, och effektiva processer samt ett fokus på hela vårdkedjan. Genom vår erfarenhet inom Gulfregionen och i Norden exporterar GHP ”kvalitet genom specialisering” och samhällsnytta genom etablering av högspecialiserade kliniker inom sjukhusen, ’Centers of Excellence’.

Våra kliniker och enheter

Vår filosofi, att den högsta kvaliteten uppnås genom specialisering, har lett till att vi idag har ca 25 kliniker inom olika specialistområden bara i Norden. Läs gärna mer om våra verksamheter och deras specialistområden på deras respektive hemsidor.

KONTAKT

Tveka inte att kontakta oss.

KARRIÄR

Vill du bli en av oss?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.